dimecres, 12 de maig del 2010

III Mitja Marató la Faiada, passada per aigua

El passat diumenge 9 de maig es va disputar al Pont de Suert la III Mitja Marató la Faiada, puntuable per al Circuit Català de Curses de Muntanya, amb un recorregut de 23,2 quilòmetres i 1350m de desnivell positiu, arribant al punt més alt al cim que dóna nom a la prova, La Faiada.
La quarentena de participants, dels quals 32 eren homes i 8 dones, van prendre sortida sota una pluja incessant que, malgrat tot, no va propiciar que s’hagués d’utilitzar cap recorregut alternatiu.
A banda d’aquesta prova, també es van disputar la Marató Comtes d’Erill i el quart de marató, aquesta última compartint hora de sortida amb la mitja marató. En total una setantena de corredors que van acabar el recorregut complet.
En homes, va arribar en primer lloc Erik Díaz, amb un temps de 2h06’36”, seguit de Josep M Pijuan (2h07’43”) i Manu Sánchez (2h08’44”). En categoria femenina, el primer lloc se’l va endur Montserrat Bacardit, amb un temps de 2h55’32”, seguida per Teresa Forn (3h02’22”) i Toni Hermoso (3h10’32”)