dimarts, 20 d’abril del 2010

IV CURSA DE MUNTANYA DE SANAÜJA - ALTA SEGARRA

Comença el Circuit Català de Curses de Muntanya


Aquest passat diumenge ha tingut lloc la VIª edició de l’Alta Segarra – cursa de muntanya al bonic poble de Sanaüja. La cursa, organitzada pels centres excursionistes de la Segarra i Guissonenc, ha donat el tret de sortida al VIII Circuit Català de Curses de Muntanya.

Els corredors han pogut gaudir d’un circuit en un estat esplèndid després d’un hivern generós en neu i pluges. El recorregut va ser força tècnic però divertit, amb constants pujades i baixades, grimpades,salts … que no han deixat avorrir ni un moment als corredors que, esgotats, eren rebuts al poble amb la música dels grallers de Sanaüja.

Pel que fa a la competició, en dones la cursa ha estat dominada de principi a fi per l’Ester Hernàndez. La subcampiona de Món del 2007 reapareixia després de 2 anys dedicats a la maternitat i deixant clar que encara té moltes coses a dir en les curses de muntanya. La varen acompanyar al podi la corredora del Centre de Tecnificació de Curses de Muntanya Sara Vila i Lucía Caballero.

En categoria masculina, la primera part de la cursa va ser un duel entre Sergi Rodríguez i Josep Mª Pijuan. A mitja cursa, el primer aconseguia marxar i presentar-se sol a l’arribada. El va acompanyar al podi en Manu Sánchez, que va fer segon, venint des del darrere fent una cursa molt intel·ligent, i Pere Aurell.

Classificacions:

Homes:
Sergi Rodríguez (Penya Ciclista Cervera) 2:10:38
Manu Sánchez (C. exta. Balaguer) 2:14:37
Pere Aurell ( Ass. esp. Dierdre) 2:15:10

Dones:
Ester Hernàndez ( Centre Exta. de Súria) 2:44:33
Sara Vila ( Centre exta. del Solsonès) 2:49:45
Lucia Caballero (UEC Anoia) 2:05:39









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada