divendres, 30 d’abril del 2010

La IX Copa Catalana de Curses de Muntanya ja escalfa motors


El proper diumenge 2 de maig s’inaugurarà la IX Copa Catalana Curses de Muntanya (Skyrunning) de la FEEC amb la disputa de la 10a edició de la Cursa de Muntanya Mossos d’Esquadra Sant Amand, organitzada pel Club Excursionista de Ripoll i la Comissaria del Cos de Mossos d’Esquadra del Ripollès.


La muntanya de Sant Amand torna a ser el centre d’una cursa que tindrà 22,7 quilòmetres de distància i 2.740 m de desnivell acumulat. Els corredors, si el cansament i les ganes de córrer els ho permeten, podran gaudir de la magnífica panoràmica del Ripollès des del cim de Sant Amand (1.832 m), així com de la natura que trobaran pels indrets per on passa la cursa.
Com en les anteriors edicions se sortirà de Ripoll, de davant la comissaria de Mossos d’Esquadra, a les 8.45 h en categoria femenina i a les 9 h en categoria masculina. Es pujarà en un ascens continuat fins al cim de Sant Amand, de 1.832 metres d’alçada. El punt d’arribada serà al cor de la capital del Ripollès, a la plaça del Monestir de Ripoll.
Com a principal novetat d’enguany, amb motiu del desè aniversari de la cursa, hi ha la possibilitat de participar en un dinar de germanor, juntament amb l’organització i els col·laboradors.
Les inscripcions es tancaran el proper 16 d’abril o en el cas d’arribar als 300 inscrits. Paral·lelament se celebrarà una cursa per a nens i nenes en edat escolar, que transcorrerà pels carrers de la vila, amb sortida a les 9.30 h a la mateixa comissaria i arribada al Monestir.
Per a obtenir més informació de la cursa o de les condicions per a formalitzar la inscripció podeu consultar el web del Club Excursionista de Ripoll


Informació facilitada pel Club Excursionista de Ripoll

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada